Ontdek onze culinaire verwennerijen

Suggesties en suggestiemenu speciaal voor u geselecteerd

Naast ons vast menu bieden we u heel wat verschillende suggesties in ons restaurant in Herenthout.  Graag reserveren

Voorgerechten:



Gevulde portobello met kikkererwten-aubergine-paprika, mousse van butternut (v)
€ 13.90
Eendepaté met port, gerookte eend, uienconfijt en rozijnen-toast
€ 16.90
Duo van hert- en fazantkroket, knolseldermousse, truffelmayonaise en Luikse siroop
 17.90
Carpaccio van oesterzwammen, rucola, pijnboompitten, plantaardige kaas, notenolie en balsamico (v)
€ 15.80

Hoofdgerechten:

Fazantfilet Brabanconne met witloofstronkje, spruitjes, gevuld appeltje en denne-appeltjes
€ 32.90
Hertekalffilet, Grand Veneur, gevuld appeltje, structuur van pompoen, bospaddestoelen en gratin€ 39.80
Wildstoverij van hert en everzwijn, wintergoenten (raapjes, wortel, champignon en spruitjes), 
       gevuld appeltje en denneappeltjes
€ 31.60


  Winters BOONVOORU-gerecht 2025:
                   Smakelijk palet van wat de kleurrijke herfst ons in de moestuin biedt”

            Gemarineerde portobello, gevuld met kikkererwten, aubergine en paprika
             butternutschijf met linzen, knolseldermousse, zoete aardappelstaafjes
€ 22.90
Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen