Suggesties + suggestiemenu

Tapas:
 
Tapasbord met wildpaté,huisgerookte duif,kip en eend € 15,40
 
 
Voorgerechten:
 
Pompoensoep met gerookte duif,snuifje kaneel en crumble van pistachenoten € 8,90
St-Jacobsvruchten met zwarte pens en een wortelzalfje € 16,50
Vissoep:Mini-Bouillabaisse met rouille en toast € 13,80
Huisbereide wildpaté met vijgenchutney en rozijnen-toast € 15,20
 
Hoofdgerechten:
 
Herfstsalade met Rougetfilet en antiboise (vinaigrette van tomaat en zwarte olijven) € 19,90
 
 
Fazantenfilet met rode porto,pompoenpuree,gebakken witte kool en denneappeltjes € 24,80
Hazerugfilet met poivradesaus,rode kool-mousse,knolselderblokjes,spruitjes,schorseneer
en aardappelgratin € 31,90
Wildstoofpotje van everzwijn en hert,diverse wortelen,peperkoek,peertje en denneappeltjes € 22,90
 
 
Zonnevisfilet met Duvel,champignons,appelen en puree € 23,40
Bouillabaisse met rouille en toast € 27,50
 
Een VEGAN winters stoofpotje op basis van seitan ,groentjes,gekookte aardappeltjes € 19,90
VEGAN koninginnehapje met salade en frietjes uit de oven € 18,80
 
Nagerechten:
 
Apfelstrüdel met vanille-ijs € 7,90
Kaasbordje met vijf geitekazen van “De Polle” uit Lichtaart,en notenbrood € 12,90
 
Suggestiemenu: Deze menu is enkel per gezelschap te verkrijgen.
 
Huisbereide wildpaté met vijgenchutney en rozijnen-toast
en/of
Pompoensoep met gerookte duif,snuifje kaneel en crumble van pistachenoten
***
Fazantenfilet met rode porto,pompoenpuree,gebakken witte kool en denneappeltjes
of
Zonnevisfilet met Duvel,champignons,appelen en puree
***
Apfelstrüdel met vanille-ijs
of
Kaasbordje met vijf geitekazen van “De Polle” uit Lichtaart (suppl: 5 euro)
 
Prijs voor suggestiemenu drie-gangen:€ 39,00 p/p
Prijs voor suggestiemenu vier-gangen:€ 47,00 p/p

 

Contacteer ons

't Schipke aan de Nete

- Niemandshoek 12 - 2270 Herenthout -
Tel.: 01 450 01 7401 450 01 74
info@schipkeaandenete.be - BTW BE0412 607 415
Back to Top