Suggesties + suggestiemenu

 

Tapas:
 
Tapasbord met gerookte ham,gravad lax,ansjovis,zongedroogde tomaten en olijven € 15,90
Gewokte mosselen met look,witte wijn,pijpajuin en tomaat € 16,50
Twee maatjes Naturel met ui en citroen € 11,20
 
Voorgerechten:
 
Carpaccio van tonijn met limoendressing,pesto,rode ui,olijfolie en basilicum € 14,60
Gebakken Foie gras met frambozenjus € 14,90
Vissoep:Mini-Bouillabaisse met rouille en toast € 13,80
Gravad Lax met komkommersalade en toast € 14,90
Gazpacho,koele verfrissende soep van tomaat,paprika en komkommer € 8,90
 
Hoofdgerechten:
 
Seizoenssalade:Salade Niçoise (tonijn,ansjovis,boontjes,ei en tomaat) € 19,90
 
Mosselen:GOUDMERK AANBEVOLEN WIJN:Haut Grelot,Côte de Blaye
Natuur € 25,00 zie: WIJNKAART
Van de Chef (tomaat,champignon,look en scheutje room) € 26,50
Witte wijn € 25,90
Look € 25,90
Op Thaïse wijze (gember,look,koriander,citroengras,thaise groene curry,cocosmelk) € 26,50
 
Filet pur Rossini (met foie gras),cognacsausje,rucolla met truffelolie € 35,60
Steak Robespierre met rucolla,zongedroogde tomaatjes en frieten € 24,00
Gepelde tomaat met Noordzeegarnalen,ei,cocktailsaus en frietjes € 23,40
Forel met salade van tomaat, witloof en citrusdressing met aardappel in de schil € 23,80
Bouillabaisse met rouille en toast € 27,50
Tonijnsteak,kort gebakken,met Thaise salade van glasnoedels en groentjes € 25,60
 
VEGAN koninginnehapje met salade en frietjes uit de oven € 18,80
VEGAN wok met coco's,curry,citroengras en glasnoedels € 21,80
 
Nagerechten:
 
Coupe Colonel ,Citroensorbet met een scheutje wodka € 6,80
kaasbordje met vijf variëteiten € 10,60
 

 

 Suggestiemenu

Carpaccio van tonijn met limoendressing,pesto,rode ui,olijfolie en basilicum
en/of
Gazpacho,koele verfrissende soep van tomaat,paprika en komkommer
***
Steak Robespierre met rucolla,zongedroogde tomaatjes en frieten
of
Forel met salade van tomaat, witloof en citrusdressing met aardappel in de schil
***
Coupe colonel,Citroensorbet met een scheutje wodka
of
kaasbordje met vijf variëteiten (suppl: 5 euro)
 
Prijs voor suggestiemenu drie-gangen:€ 39,00 p/p
Prijs voor suggestiemenu vier-gangen:€ 47,00 p/p

 


 

Contacteer ons

't Schipke aan de Nete

- Niemandshoek 12 - 2270 Herenthout -
Tel.: 01 450 01 7401 450 01 74
info@schipkeaandenete.be - BTW BE0412 607 415
Back to Top