Suggesties

Zomertapa:

 Bordje Gravad Lax, serranoham,olijven, zongedroogde tomaten en ansjovis €15.90

Bordje ZOMERmosselen(grand cru vispercentage van 40%, geleden van 2002) €14.90
Voorgerechten:
Carpaccio van tonijn, zeste van limoen, tomaatpassata, pesto, rode ui, olijfolie en basilicum €14.90
Roma-tomaat met mozzarella, basilicum, olijfolie en pesto €12.90
Vissoep: Mini-Bouillabaise met rouille en toast €13.80

Gravad Lax met Gin-Tonic €13.00

 Gazpacho, koele verfrissende soep van tomaat en komkommer €8.90
Hoofdgerechten:
 Mosselen: GOUDMERK

Natuur €25.00, van de chef€26.50, Witte wijn€25.90, Look€25.90, Thaise wijze€26.50

Zomersalade met koudgegaarde zalm, radijsjes, rode biet en Granny Smith €19.90

Rundstournedos uit de kempen ''Robespierre'' rucola met zongedroogde tomaten€23.70

Entrecôte-burger (180gram) Texasstyle met Cheddar, slaatje en frieten €19.20

Forel met salade van tomaat, witloof en citrusdressing met aardappel in de schil €23.80

Viktoriabaars op zijn zuiders met courgette, aubergine en kerstomaat, gekookte krieltjes €23.70

Bouillabaise met rouille en toast €27.50

Nagerechten:

Trio van aardbeienparfait, pistachecrème en chocomousse €8.90

Kaasbordje met vijf variëteiten €9.20

 

Contacteer ons

't Schipke aan de Nete

- Niemandshoek 12 - 2270 Herenthout - Ligging
Tel.: +32 14 50 01 74 - Fax: +32 14 50 02 97
info@schipkeaandenete.be - BTW BE0412 607 415
Back to Top