Suggesties

 

Zomertapa:
Tapasbord met gerookte ham,gravad lax,ansjovis,zongedroogde tomaten en olijven € 15,90
Twee maatjes Naturel met ui en citroen € 11,20

Voorgerechten:

Paprikasoep met gerookte kippenreepjes en croutons € 8,90
Hollandse maatjes comme chez Jack:tomaten,ui en mosterddressing € 13,60
Vissoep:Mini-Bouillabaisse met rouille en toast € 13,80
Gravad Lax met komkommersalade en toast € 14,90
Gazpacho,koele verfrissende soep van tomaat en komkommer € 8,90

Hoofdgerechten:

Seizoenssalade:Salade Niçoise (tonijn,ansjovis,boontjes,ei en tomaat) € 19,90

Mosselen:GOUDMERK AANBEVOLEN WIJN:Haut Grelot,Côte de Blaye
Natuur € 25,00 zie: WIJNKAART
Van de Chef (tomaat,champignon,look en scheutje room) € 26,50
Witte wijn € 25,90
Look € 25,90
Op Thaïse wijze (gember,look,koriander,citroengras,thaise groene curry,cocosmelk) € 26,50

Ossobuco klassiek met tagliatelli € 26,80
Steak Robespierre met rucolla,zongedroogde tomaatjes en frieten € 24,00
Tomaat-garnaal met frietjes € 23,40
Forel met salade van tomaat, witloof en citrusdressing met aardappel in de schil € 23,80
Bouillabaisse met rouille en toast € 27,50

VEGAN koninginnehapje met salade en frietjes uit de oven € 18,80
VEGAN wok met coco's,curry,citroengras en glasnoedels € 21,80

Nagerechten:

Een mini-magnum van gin-tonic € 7,20
Kaasbordje met vijf variëteiten € 9,20

 

 
 

 


  

 

Contacteer ons

't Schipke aan de Nete

- Niemandshoek 12 - 2270 Herenthout -
Tel.: 01 450 01 7401 450 01 74
info@schipkeaandenete.be - BTW BE0412 607 415
Back to Top