Suggesties

 
Bordje tapa:allen huisbereid
Gerookte zalm,Bosduiffilet-lichtgerookt,Wildpastei,gerookte kipfilet € 15,90
 
Voorgerechten:
 
Carpaccio van hert met oude Brugse kaas,kapperappels en een sherryvinaigrette € 16,90
Parmezaanse peer met Filet de Saxe € 12,90
Pompoensoep met gerookte eend en curry-espuma € 8,90
Huisbereide wildpaté met uienconfituur en rozijnentoast € 14,30
 
Hoofdgerechten:
 
Seizoenssalade met huisgerookte zalm en grijze garnalen € 19,90
 
Hazerugfilet met spruiten,rode kool,knolselder,
wildsaus met chocolade en aardappelgratin € 31,90
 
Filet van fazant met gevulde koolbladeren,
Fine Champagnesaus en savooistoemp € 25,40
 
Wildstoverij van hert met gele en witte raapjes,gele en paarse wortelen,
Mini-peertje en amandelkroketjes € 24,60
 
Kortgebakken Onglet (Beenhouwerssteak) met geconfijte ui,mergpijp,
witloofsalade, bordelaisesaus en frietjes € 26,80
 
Schelvishaasje Dugléré met champignons,tomaat
grijze Noordzeegarnalen en puree € 24,90
 
Nagerechten:
 
Poire Belle Hélène met vanille-ijs € 7,90
Kaasbordje met vijf variëteiten € 12,20
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 

       

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

               

 
 

Contacteer ons

't Schipke aan de Nete

- Niemandshoek 12 - 2270 Herenthout - Ligging
Tel.: +32 14 50 01 74 - Fax: +32 14 50 02 97
info@schipkeaandenete.be - BTW BE0412 607 415
Back to Top