Suggesties

Zomertapa:

 Bordje Gravad Lax, serranoham,olijven, zongedroogde tomaten en ansjovis €15.90

 
Voorgerechten:
Carpaccio van tonijn, zeste van limoen, tomaatpassata, pesto, rode ui, olijfolie en basilicum €14.90
Gebakken gamba's met tagliatelli van courgette en slaatje €15.20
Vissoep: Mini-Bouillabaise met rouille en toast €13.80

Gravad Lax met Gin-Tonic €13.00

 Najaarssoepje van kervel €5.90
Hoofdgerechten:
 Mosselen: GOUDMERK

Natuur €25.00, van de chef€26.50, Witte wijn€25.90, Look€25.90, Thaise wijze€26.50

 Seizoenssalade met koudgegaarde zalm, radijsjes, rode biet en Granny Smith €19.90

Onglet, bleu gebakken, Bordelaise, mergpijp, gestoofde ui en frietjes €25.20

Kip op Thaïse wijze met coco's, rode curry en rijst €23.90

Forel met kruidenboter, waterkers en gebakken krieltjes €23.80

Paling in't groen met puree €27.50

Bouillabaise met rouille en toast €27.50

Nagerechten:

Panna cotta geïnfuseerd met citroentijm, variatie van meloen €8.90

Kaasbordje met vijf variëteiten €9.20

 

Contacteer ons

't Schipke aan de Nete

- Niemandshoek 12 - 2270 Herenthout - Ligging
Tel.: +32 14 50 01 74 - Fax: +32 14 50 02 97
info@schipkeaandenete.be - BTW BE0412 607 415
Back to Top