Suggesties + suggestiemenu

 

Tapas:
 
Tapasbord met wildpaté,huisgerookte duif,kip en eend € 15,40
 
 
Voorgerechten:
 
Ossenstaartsoep met julienne-groentjes € 8,30
Carpaccio van hert met veldsla,kweeper en aardpeer € 17,50
Vissoep:Mini-Bouillabaisse met rouille en toast € 13,80
Dikke toast met boschampignons,spek en kruidenkaas € 14,80
Huisbereide wildpaté met uienconfituur en rozijnen-toast € 15,20
 
Hoofdgerechten:
 
Herfstsalade:Gemengde sla met peer,geitenbrie,walnoot en basilicumdressing € 19,90
 
 
Fazantenfilet Brabançonne met witloof,gevuld appeltje en amandelkroketjes € 23,80
Hertesteak met Grand-Veneursaus,raapjes,spruitjes,gebakken boschampignons
en aardappelgratin € 24,90
Wildstoofpotje van everzwijn en hert,gevuld appeltje en amandelkroketjes € 22,90
Wildburger met veenbessensaus,gebakken appel,traaggegaarde knolselder,gebakken ui
gerookte mayonaise en frietjes.
 
 
Dorade Royal met kruidenboter,kruidige salade en gebakken patatjes in de schil € 23,40
Bouillabaisse met rouille en toast € 27,50
 
Een VEGAN winters stoofpotje op basis van seitan ,groentjes,gekookte aardappeltjes € 19,90
VEGAN koninginnehapje met salade en frietjes uit de oven € 18,80
 
Nagerechten:
 
Baba au Grand Marnier met vanille-ijs en sinaasroom € 6,90
Kaasbordje met vijf geitekazen van “De Polle” uit Lichtaart € 11,90
 
Suggestiemenu: Deze menu is enkel per gezelschap te verkrijgen.
 
Huisbereide wildpaté met uienconfituur en rozijnen-toast
en/of
Ossenstaartsoep met julienne-groentjes
***
Fazantenfilet Brabançonne met witloof,gevuld appeltje en amandelkroketjes
of
Dorade Royal met kruidenboter,kruidige salade en gebakken patatjes in de schil
***
Baba au Grand Marnier met vanille-ijs en sinaasroom
of
Kaasbordje met vijf geitekazen van “De Polle” uit Lichtaart (suppl: 5 euro)
 
Prijs voor suggestiemenu drie-gangen:€ 39,00 p/p
Prijs voor suggestiemenu vier-gangen:€ 47,00 p/p

 

Contacteer ons

't Schipke aan de Nete

- Niemandshoek 12 - 2270 Herenthout -
Tel.: 01 450 01 7401 450 01 74
info@schipkeaandenete.be - BTW BE0412 607 415
Back to Top