Suggesties

 
Bordje tapa:allen huisbereid
 
Gerookte zalm,Bosduiffilet-lichtgerookt,Wildpastei,gerookte kipfilet € 15,90
 
Voorgerechten:
 
Carpaccio van hert,veldsla,kweepeer,aardpeer en notenolie € 16,90
Reuzechampignons met escargots,kruidenboter en parmesan € 9,80
Wintersoep met ajuin en croûtons met kaas € 7,20
Huisbereide wildpaté met uienconfituur en rozijnentoast € 14,30
Vissoep:mini-bouillabaisse met rouille en toast € 13,80
 
Hoofdgerechten:
 
Seizoenssalade met gerookte eend en frambozendressing € 19,90
 
Een gerookt varkenshammetje met zuurkool,mosterdsaus en aardappel in de schil € 24,80
 
Een gebakken worst met hutsepot,pickles en natuurjus € 18,50
 
Konijn op grootmoeders wijze met pruimen en rode kool-puree € 21,30
 
Eendefilet met sinaas,gebakken spinazie en kroketjes € 22,50
 
Kabeljauw en papillotte met groentjes en smeuïge puree € 23,50
 
Bouillabaisse met rouille en toast € 27,50
 
Nagerechten:
 
Toast van notenbrood met brie € 7,90
Kaasbordje met vijf variëteiten € 12,20
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 

       

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

               

 
 

Contacteer ons

't Schipke aan de Nete

- Niemandshoek 12 - 2270 Herenthout -
Tel.: +32 14 50 01 74 - Fax: +32 14 50 02 97
info@schipkeaandenete.be - BTW BE0412 607 415
Back to Top