Hoofdgerechten

Gebakken kipfilet met een saus van Nethetripel (huisbier) 
Koninginnehapje 
Kip in de wok met knapperige groenten en mie 
Spare Ribs à volonté met slaatje en huisbereide barbequesaus met gerookte paprika 
Rundsstoofvlees met donkere Westmalle 
Belgisch rundsvlees uit de streek:ras “Blauw-Wit”geserveerd met slaatje
Steak van de kogel 220gr. 
Filet Pur 250gr. 
Zesrib 500gr.
Een vers gemalen Steak Tartare NIET geprepareerd 
Een vers gemalen Steak Tartare GEPREPAREERD 

 

Een rijkelijk gevuld visbord met een kreeftesausje 
 
 
 
Thaïs wokgerecht met scampi's,krokante groenten,chili,gember,koriander en mie 
Scampi's op wijze van de Chef(witte wijn,tomaat,ajuin,look en room) 
Scampi's gebakken in look met geklaarde boter 
Gamba's gebakken met look en diverse koude sauzen
 

 

Kindergerechten:

Vissticks met frieten of puree 
Curryworst (1 stuk) met frieten 
2 curryworsten met frietjes 
Kinder-portie stoofvlees met frieten 
Kinder-portie koninginnehapje met frieten 
Kinderspaghetti 
Gebakken pladijsreepjes met brocolliroosjes en puree 
Croque uit het vuistje

 

 

Contacteer ons

't Schipke aan de Nete

- Niemandshoek 12 - 2270 Herenthout -
Tel.: 01 450 01 7401 450 01 74
info@schipkeaandenete.be - BTW BE0412 607 415
Back to Top