Hoofdgerechten

Als hoofdgerecht hebt u de keuze uit onderstaande vlees- of visgerechten. U kunt maximum 2 verschillende gerechten kiezen en elk gerecht moet minstens 5 maak genomen worden.

Van op het land

Varkenshaasje ‘Florentine’ in krokant korstje en
een portosausje
€ 19,50
Varkenshaasje ‘Fine Champagne’ met een
gevuld tomaatje
€ 19,50
Varkenshaasje ‘Cross & Blackwell’ met een slaatje € 19,50
Een rundsbrochette met diverse koude sauzen en
een slaatje
€ 20,20
Eendenborstfilet met een sausje van sinas € 22,90
Gebraad met wortelen en erwtjes € 19,50
Een lamskroon met rozemarijn en honingsaus
met Drambuie
€ 25,50
Filet Pur met warme seizoengroenten en
diverse sauzen
€ 27,50
Filet Pur Rossini (Met Foie Gras) € 29,90
Een parelhoentje met groentegratin € 20,90
Lamsfilet met graanmosterd en een groentekrans € 25,50

 

Uit het water

Gepocheerde doradefilet met een Duglérésausje € 21,80
Forel en Papillotte € 18,50
Tongrolletjes met zalm overgoten met
een witloofsausje

€ 24,50

Lotte met prei met een Oostends vissausje € 25,20
Moot gestoomde zalm met een witte wijnsaus en partjes tomaat € 21,80
Kabeljauw met een mosterdsausje en een slaatje € 21,90

Contacteer ons

't Schipke aan de Nete

- Niemandshoek 12 - 2270 Herenthout - Ligging
Tel.: +32 14 50 01 74 - Fax: +32 14 50 02 97
info@schipkeaandenete.be - BTW BE0412 607 415
Back to Top