Gastronomisch menu

Carpaccio van tonijn, zeste van limoen, tomaatpassata, pesto, rode ui, olijfolie en basilicum
en/of
Najaarssoepje van kervel
***
Forel met kruidenboter, waterkers en gebakken krieltjes
of

Onglet bleu gebakken, Bordelaise, mergpijp, gestoofde ui en frietjes

***

Panna cotta geïnfuseerd met citroentijm, variatie van meloen

of

Kaasbordje met vijf variëteiten

 

Prijs voor suggestiemenu drie-gangen: € 37.00 p/p

Prijs voor suggestiemenu vier-gangen: €45.00 p/p

Deze menu is enkel per gezelschap te verkrijgen.

 

 

 

 

 

 

Contacteer ons

't Schipke aan de Nete

- Niemandshoek 12 - 2270 Herenthout - Ligging
Tel.: +32 14 50 01 74 - Fax: +32 14 50 02 97
info@schipkeaandenete.be - BTW BE0412 607 415
Back to Top