Gastronomisch menu

   

 
 
 
 

 

Suggestiemenu:
 
Suggestiemenu:
 
Reuzechampignons met escargots,kruidenboter en parmesan
en/of
Wintersoep met ajuin en croûtons met kaas
***
Eendefilet met sinaas,gebakken spinazie en kroketjes
of
Kabeljauw en papillotte met groentjes en smeuïge puree
***
Toast van notenbrood met brie
of
Kaasbordje met vijf variëteiten (supplement € 5,00)
 
Prijs voor suggestiemenu drie-gangen:€ 38,00 p/p
Prijs voor suggestiemenu vier-gangen:€ 45,00 p/p
Deze menu is enkel per gezelschap te verkrijgen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Contacteer ons

't Schipke aan de Nete

- Niemandshoek 12 - 2270 Herenthout -
Tel.: +32 14 50 01 74 - Fax: +32 14 50 02 97
info@schipkeaandenete.be - BTW BE0412 607 415
Back to Top